ANNONCE

Boligkøb: Se hvad du får for to millioner kroner

21. januar 2012 06:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Boligkøb: Se hvad du får for to millioner kroner
Billede mangler

Kan du bo på 48 kvadratmeter i Klampenborg nord for København, eller vil du hellere brede dig over 510 kvadratmeter i Bredebro i Sønderjylland?
 
Prisen er den samme: to millioner kroner.
 
Det er bolig-sitet boliga.dk, der har regnet på kvadratmeterpriser rund omkring i Danmark og der er – ikke uventet – utrolig stor forskel på, hvad boligerne koster pr. kvadratmeter.
 
To millioner kroner gav gennemsnitligt 155 kvadratmeter hus i 2011, mens man fik 153 kvadratmeter i 2010 og 146 kvadratmeter i 2009.
Ikke overraskende får man mindst plads i området lige nord for hovedstaden, der besætter otte ud af listens ti første byer med et kvadratmetertal, der i alle tilfælde er under 70, og kun høje kvadratmeterpriser på Østerbro i København og i Aarhus C. bryder den nordsjællandske dominans.
 
Hvis Bredebro ikke lige er ens drømmested, er der masser af andre billige alternativer. For to millioner kroner kan man i stedet få 462 kvadratmeter i nordjyske Snedsted og 461 kvadratmeter, hvis man bruger pengene i Rødby på Lolland.
På markedet for ejerlejligheder er der mindst plads for pengene i Hellerup nord for København, hvor to millioner kroner er nok til 67 kvadratmeter, mens man får omkring 200 ekstra kvadratmeter i den nordøstlige del af Randers.
Gennemsnitligt er der 104 kvadratmeter til købere, der har to mio, kr. med til at købe lejlighed i Danmark.  
 
Se hvor meget plads du får for to millioner kroner i din drømmeby. Klik her

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu