Boligmarkedet bliver viralt

16. februar 2013 14:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Boligmarkedet bliver viralt
Billede mangler

På Twitter kan dine tweets blive til rigtige penge og firmaer annoncerer for produkter på Facebook. Den udvikling har ejendomsmæglerne fået øje på, og nu lægger de videoer af deres boliger ud på Youtube. Boligkøbere er derfor bare et klik fra en rundvisning, og det kan være fremtiden for det danske boligmarked.

 

»Med det pressede boligmarked bliver vi nødt til at gøre noget ekstraordinært uden de store omkostninger,« siger Henrik Mühldorff, indehaver af ejendomsmæglerfirmaet Henrik Mühldorff ApS.

Videoerne er en helt ny måde at fremvise boliger på, og boligkøberne har taget godt imod ideen. De kan her se en lejlighed uden at skulle tage ud på adressen, og det har allerede givet flere hundrede klik, især på de små lejligheder i København. Og åbnet op for en ny målgruppe for firmaet.

»Vi sælger jo alle københavnerlejligheder, før gik vi især efter liebhaverlejlighederne, men YouTube guider os over på de unge, og derfor har vi fået en ny målgruppe uden at være 100 procent bevidst om det,« siger Henrik Mühldorff, som indtil for nylig var en del af Liebhavermæglerne.

På den første uge har han fået solgt tre ud af de 23 boligsager, han har lagt videoer ud af på nettet. Derfor har han store forventninger til den måde at markedsføre boliger på og regner med en stigning i omsætningen på cirka 20 procent ud fra den første uges resultater.

»Dem som kommer ud til lejlighederne er reelt interesserede. De har set den boligen ordentligt, og på den måde får vi sorteret dem fra, som ikke er virkeligt interesserede i et køb,« siger Henrik Mühldorff.

For ham er fremtiden på nettet som hos flere andre brancher. Efter næsten 20 år i ejendomsmæglerbranchen ser han det som en nødvendighed at flytte sig med tiden. Derfor har han stoppet al trykt annoncering og skærer ned til kun en fysisk butik i city. Brandingen skal ske viralt.

»På den her måde bliver det nemmere for boligkøberne at tage beslutninger, fordi de får et bedre grundlag og sparer tid og penge på transport. De undgår at komme ud til de forkerte boliger,« siger Henrik Mühldorff.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu