Boligsalg: Stadig villaer og lejligheder der ender i overbud

23. juli 2012 06:34 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Boligsalg: Stadig villaer og lejligheder der ender i overbud
Billede mangler

Trods den økonomiske krise sælges et lille antal villaer og lejligheder stadig i overbud – til en pris der ligger over udbudsprisen.
 
Det danske boligmarked stadig køligt. Alligevel sælges et lille antal villaer og lejligheder i overbud, til en pris, der ligger højere, end det boligen i første omgang blev udbudt til. Det viser nye tal fra boligsiden.dk.
 
Ifølge boligsiden.dk drejer det sig om mellem 1 og to procent af boligerne, hvor køberne betaler mere, end udbudsprisen.
 
”Det seneste år har der hver måned været 1-1½ pct. af villakøberne, som har betalt mere end udbudsprisen for villaen. Blandt køberne af ejerlejligheder har der været helt op til 2½ pct., der har købt boligen på overbud, fortæller Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.
 
I gennemsnit betaler disse købere fra 50.000 kroner og helt op til 200.000 kroner i overpris for at sikre sig den pågældende bolig.
 
”I disse handler ligger salgspriserne i gennemsnit fra omkring 3 pct. og helt op 12 pct. over den sidste udbudspris – og altså den pris som køber ellers har stillet sig tilfreds med, fastslår Birgit Daetz.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu