ANNONCE

Bomber og slagvåben udsætter pokalfinale

22. juli 2020 15:34 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Politiet frygter voldsomme tilskuer-uroligheder i forbindelse med den græske pokalfinale.

Bomber og slagvåben udsætter pokalfinale
Græsk fodbold har ry for at have aldeles fanatiske fans. Billedet her er fra pokalfinalen i 2018, der stod mellem AEK og PAOK Salonika på det olympiske stadion i Athen. Foto: Scanpix/REUTERS/Alkis Konstantinidis TPX

Det græske fodboldforbund har i samarbejde med myndighederne valgt at udsætte den græske pokalfinale, der skulle have været afviklet søndag den 24. juli mellem de to storklubber AEK og Olympiakos.

Udsættelsen sker på baggrund af frygt for organiserede uroligheder i forbindelse med kampen. Det efter der er blev fundet 18 brandbomber og adskillige slagvåben gemt i en park tæt på det stadion i det nordlige Athen, hvor kampen skulle have været spillet. Det meddeler AP ifølge norske Dagbladet.

Græsk fodbold har ry for at have nogle aldeles fanatiske tilskuere og lægterne på og områderne omkring forskellige stadions har ganske ofte været skueplads for uroligheder.

Udsættelsen er i første omgang sket på ubestemt tid.

Fodboldforbundet fortæller, man vil drøfte en ny dato for afviklingen af finalen og om den eventuelt skal flyttes til et andet stadion.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu