ANNONCE

Bomberyddere tilkaldt

5. november 2020 22:35 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Bomberyddere skal fjerne mystisk fund på parkeringsplads.

Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste (EOD), populært kaldet bomberyddere, er blevet kaldt til Nakskov for at fjerne et mystisk fund. Området bevogtes indtil da af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det bekræfter politikredsens vagtchef Kent Edvardsen for Newsbreak.dk sent torsdag aften. Han siger, at EOD muligvis allerede er ankommet, men han har travlt og derfor ikke god tid til at uddybe. Anmeldelsen om fundet af to potentielle syrebomber kom allerede 19.30, skriver lokalavisen Folketidende.

Fundet blev gjort på et grønt areal i nærheden af parkeringspladser ved boligblokkene på Nørrevænget. Umiddelbart har politi og beredskab fundet to flasker, der umiddelbart ligner forsøg på hjemmelavede syrebomber, siger Martin Mikkelsen, der er brandvæsenets indsatsleder, til Folketidende.

– Vi har en melding om, at to mænd er set løbe fra stedet, efter de har kastet de her flasker, men mere ved jeg ikke. Lige nu står vi sådan set bare parat til at skylle områderne for syre, når bomberne er uskadeliggjort, siger Martin Mikkelsen, der er indsatsleder på opgaven for Lolland-Falsters Brandvæsen.

Et stort område er spærret, men der er ikke tydelige tegn på, at bomberne vil eller kan gå af. Alligevel anbefales folk at blive væk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu