Bombetrussel mod Herlev Rådhus afblæst

2. april 2013 17:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bombetrussel mod Herlev Rådhus afblæst
Billede mangler

Rådhuset i Herlev måtte tirsdag formiddag evakueres, efter at en person indtelefonerede en bombetrussel til politiet. Københavns Vestegns Politi har imidlertid gennemsøgt rådhuset med bombehunde og har konstateret, at det var falsk alarm.

 

»Vi er færdige. Der er ikke fundet noget som helst derude. Vi har været igennem hele butikken med bombehunde,« siger Brian Larsen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

»Klokken 16.24 har vi lukket den sidste patrulje deroppefra,« siger han.

Klokken 11.20 tirsdag formiddag modtog politiet et telefonopkald med en bombetrussel.

»Jeg kan ikke huske den præcise ordlyd i truslen, men det var noget i retning af, at der er placeret en bombe på rådhuset, og den springer om en halv time. Det gjorde den så heldigvis ikke,« fortalte vagtchef Jens Møller, da politiet stadig var i gang med at afsøge rådhuset først på eftermiddagen.

Selvom det viste sig, at der ikke var nogen bombe på rådhuset, skal politiet stadig efterforske, hvor truslen kom fra.

»Nu må vi se, hvad vi kan få ud af at afhøre den person, som har modtaget opkaldet. Vi må gå igennem telefonsystemerne og se, hvad det kan give. Og vi må se, om der inden for den sidste periode har været nogen, som har følt sig uretfærdigt behandlet og har et horn i siden på rådhuset,« siger vagtchef Brian Larsen.

Politiet undrer sig dog stadig over motivet for bombeopkaldet, for rådhuset har ikke tidligere modtaget lignende trusler.

»Der var heller ikke noget, som tydede på, at truslen var målrettet en bestemt afdeling på rådhuset,« siger han.

Det lød som om, det var en mand, der ringede, men det er ikke til at vide med sikkerhed. Politiet i Gladsaxe står for den videre efterforskning.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu