Bonde før braget: Sådan scorer vi på hjørne

25. marts 2013 23:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bonde før braget: Sådan scorer vi på hjørne
Billede mangler

I fredags bragte Simon Kjær Danmark afgørende foran mod Tjekkiet, da han kom først på et knaldhårdt hjørnespark til forreste stolpe fra Christian Eriksen. Netop denne type hjørnespark er nøglen til flere danske mål fra standardsituationer.

 

– Langt de fleste af de hjørnespark, vi scorer på, havner i forreste område. Og det er helt bevidst. Det er hjørnespark med en vis risiko, fordi de er svære at få højde og hårdhed på, men det er også en type, som Ajax har scoret en del mål på – ligesom Simon Kjær gjorde det mod Tjekkiet, siger landsholdets assistenttræner Peter Bonde til bold.dk.

Han slår desuden fast, at Christian Eriksen – trods flere mislykkede frisparksforsøg mod Tjekkiet – er landsholdets frisparksekspert.

– Vi kan sagtens vælge en skytte, som rammer målet hver gang. Men vi går altså efter at få scoret. Christian får måske kun chancen i hver anden eller tredje kamp, og det er ikke ofte. Men når han øver til træning, sparker han måske 20 gange og sætter fem, seks eller syv op i krogen, så det skal nok komme, siger Peter Bonde.

Lad os håbe, at Christian Eriksen har fået indstillet sigtekornet tirsdag aften mod Bulgarien.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu