ANNONCE

Bonderøven har luksus-gener

24. januar 2012 16:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bonderøven har luksus-gener
Billede mangler

Frank “Bonderøven” Erichsen kommer ikke fra en slægt, der i flere hundrede år har levet af at snitte deres eget bestik eller strikke trøjer af hundehår.
Når DR1 begynder sin programserie i februar med titlen “Ved du hvem du er”, er Frank Erichsen alias “Bonderøven” den første til at tage rejsen tilbage til sin slægts fortid. Her bliver han overrasket, fortæller DR i en programomtale.
“Bonderøven” var før rejsen ellers sikker på, at hans slægt var båret videre af simple bønder, men da han følger sit genetiske verdenskort, skal han ikke længere end lige over broen, før virkeligheden går op for ham.
Her kaster fortiden lys over slægtninge, der snarere repræsenterer toppen af samfundet, og intet har med bønderne at gøre. Det er meget anderledes fra Franks eget liv hjemme på Kastaniegården, hvor han og hans lille familie lever så enkelt som overhovedet muligt.
“Det er bare ærgerligt, det ikke kaster nogle tønder land af sig,” siger Frank ifølge DR om besøget hos det velhavende familiemedlem i Sverige.
I løbet af de seks tv-programmer kan man udover Frank “Bonderøven” Erichsen møde Annette Heick, Anders W. Berthelsen, brødrene Anders og Peter Lund Madsen, Hanne-Vibeke Holst og Sanne Salomonsen, som alle er på jagt efter mere viden om, hvor de egentlig kommer fra.
“Ved du hvem, du er” starter 1. februar og sendes over seks onsdage med premiere 1. februar.
Kilde: dr.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu