Borger finder liget af mand i en å

14. april 2018 06:37 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden er ikke endeligt identificeret, men politiet er på sagen.

Borger finder liget  af mand i en å
Eftersøgningsfolk har tidligere ledt efter en 83-årig mand i området ved Uggerby Å. Foto: Wikimedia Commons/Tomasz Sienicki.

En borger fandt fredag aften liget af en person i Uggerby Å. Hos Nordjyllands Politi har man en forventning om, at der er tale om en 83-årig mand, der blev meldt savnet fra Sindal 13. januar.

Manden blev meldt savnet, efter at han var forsvundet fra sit hjem på Plejehjemmet Vendelbogade i Sindal. Uggerby Å løber gennem byen, og fra politiets side har man længe haft en teori om, at den efterlyste mand kunne være havnet i åen, hvilket TV2 Nord tidligere har berettet om.

Anmeldelsen indløb ifølge Ritzau til politiet 20.15, og liget blev formentlig fundet i selve åen. Skønt den døde ikke er endeligt identificeret, har man fra politiets side valgt at kontakte de pårørende til den 83-årige mand, der forsvandt i januar.

-Familen har krav på at få at vide, at der er fundet en person. Der er en stor sandsynlighed for, at det er den 83-årige, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, til Newsbreak.dk.

Der skal i de kommende dage afholdes ligsyn, og i den forbindelse er det planen, at både dødsårsagen og mandens eksakte identitet skal klarlægges.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu