ANNONCE

Borgere bedes om hjælp i drabssag

9. marts 2020 13:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flere personer er anholdt, men der er stadig en del, man hos politiet vil have styr på.

Borgere bedes om hjælp i drabssag
Hos politiet prøver man at finde ud af, hvad der er sket i tiden op til drabet. Foto: Presse-fotos.dk.

Politiet søger vidner i en drabssag, hvor en 24-årig mand blev skudt i brystet på åben gade i Korskærparken i Fredericia den 24. februar 2020.

I en pressemeddelelse udsendt af Sydøstjyllands Politi kan man læse, at politiet forsøger at kortlægge livet i området ved eller mellem Ungdommens Hus på Norgesgade 46a og DSB Mindelunden ved Holtens Bastion sydvest for Sjællandsgade i tidsrummet 08.00 til 15.00 den 24. februar.

Artiklen fortsætter under videoen. 

I den forbindelse søger Sydøstjyllands Politi helt specifikt efter vidner, der kan bidrage med følgende oplysninger:

“I tiden fra kl. 08:00 til kl. 13:30 iagttog en eller flere mistænkelige personer, der havde påfaldende eller usædvanlig adfærd, eller som kunne have gemt noget på stedet.

I tiden fra ca. kl. 13:50 til ca. kl. 15:00 iagttog en mand på en sort scooter iført en sort styrthjelm samt mørkt tøj, eller en mand i gang med omklædning eller lignende, eller en mørkklædt mand, der kørte på en cykel,” skriver politiet.

I drabssagen mener politiet, at en sortklædt mand på scooter skød og dræbte en 24-årig mand. Det er altså i den forbindelse, at politiet prøver at kortlægge den drabsmistænktes færden.

En 27-årig mand er mistænkt for drabet, og fængslet i sagen. Han blev anholdt den 28. februar. Den 28. februar blev to personer også fængslet i sagen.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe politiet, bedes man ringe til Sydøstjyllands Politi på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu