Borgmester jubler over international arkitekturpris

15. marts 2013 13:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Borgmester jubler over international arkitekturpris
Billede mangler

Aarhus’ borgmester går med ekstra rank ryg fredag, efter et af byens byggerier har fået en flot international anerkendelse.

 

Boligkomplekset »Isbjerget« på Aarhus Havn tog torsdag sejren i kategorien »bedste boligbyggeri« foran konkurrenter fra Storbritannien, Canada og Tyrkiet ved en boligmesse i Frankrig.

»Byrådet satte som mål, at den nye bydel på havnen skulle blive et spektakulært nyt by- og boligområde. Førstepladsen til Isbjerget foran en række skarpe internationale konkurrenter sætter en tyk streg under, at vi godt på vej i mål,« siger borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard (S), i en pressemeddelelse.

»Isbjerget er utrolig stærk arkitektur, som er med til at løfte hele Aarhus Ø. Det kan kun skabe yderligere interesse for byudviklingsmulighederne i Aarhus,« fortsætter borgmesteren.

Isbjerget fik den fornemme hæder ved prisen ved den prestigefyldte internationale ejendomskonference Mipim i Cannes.

Ejendommen står endnu tom, men de første lejligheder forventes at være klar til indflytning 1. april. Komplekset kommer til at bestå af i alt 208 lejligheder på mellem 55 og 227 kvadratmeter. 70 lejligheder ud af 149 udbudte er afsat, enten solgt eller udlejet, oplyser home.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu