Borgmester: Kriminalitet vil stige ved BIF-konkurs

25. januar 2013 08:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Borgmester: Kriminalitet vil stige ved BIF-konkurs
Billede mangler

Ib Terp, borgmester i Brøndby Kommune, forudser, at kommunen skal bruge flere penge på forebyggelse af kriminalitet, hvis Brøndby IF går nedenom og hjem.

 

Det mener borgmester i Brøndby Kommune, Ib Terp.

Over for Folkebladet, en lokalavis i Glostrup, Brøndby og Vallensbæk, forklarer borgmesteren, at en eventuel konkurs i den økonomisk hårdt ramte Superliga-klub vil koste dyrt for integrations- og socialområdet i kommunen.

– Brøndby IFs amatørafdeling er en integrationsfaktor. Denne faktor vil svækkes, hvis klubben går konkurs, og det kan være et stort problem for Brøndby Kommune, forudser Ib Terp i et interview 16. januar.

Ifølge Folkebladet er der alene i bydelen Brøndby Strand en overvægt på hele 60 procent af beboere med anden etnisk herkomst end dansk, og grundlaget for øget kriminalitet er efter borgmesterens mening aldeles tilstede, hvis det ender med, at Brøndby IF må dreje nøglen om.

– Jeg anser det faktisk som værende højst sandsynligt at bruge flere penge på forebyggelse af kriminalitet, hvis Brøndby IF går konkurs, da bolden har været med til at holde unge væk fra kriminalitet, tilføjer Ib Terp.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu