ANNONCE

Boris Johnson på intensiv

6. april 2020 21:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Den britiske premierminister Boris Johnson er sendt i intensiv behandling for covid-19.

Den britiske premierminister Boris Johnson er sendt i intensiv behandling for covid-19. Hans tilstand er forværret, oplyser Downing Street 10.

– I løbet af eftermiddagen i dag forværredes premierministerens tilstand. Efter råd fra hans læger er han flyttet til hospitalets intensivafdeling, meddeler Downing Street.

Udenrigsminister Dominic Raab vikarierer på premierministerposten, så længe Johnson er indlagt, lyder det videre i meddelelsen.

Iain Duncan Smith, der er tidligere leder for Johnsons konservative regeringsparti, siger til BBC News, at han er “chokeret” over at høre, at premierministeren nu er på intensivafdeling.

– Jeg er dybt bedrøvet over, at det er kommet så vidt, siger han.

Boris Johnson blev testet positiv for smitte med coronavirus for 10 dage siden. På det tidspunkt oplyste hans stab, at han havde milde symptomer.

Søndag blev han bragt til St. Thomas-hospitalet i London, hvor lægerne altså nu har overført ham til intensivafdelingen.

Hans kontor i Downing Street sagde søndag, at der ikke var tale om en akut indlæggelse, men at Johnsons egen læge havde ment, at det var bedst, at han blev indlagt for at få taget flere prøver.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu