Bornholmsk narkosag: 28-årig har fået dom

26. april 2012 18:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bornholmsk narkosag: 28-årig har fået dom
Billede mangler

Én af de i alt 11 anholdte i den store narkosag på solskinsøen i Østersøen fik torsdag eftermiddag sin dom i Retten på Bornholm.
Det drejer sig om en 28 år mand fra øen, som på forhånd havde tilstået både køb, forbrug og videresag af hårde stoffer. Han blev idømt ni måneders fængsel, hvoraf de seks blev gjort betinget, skriver bornholmstidende.dk.
Endvidere skal manden underkaste sig Kriminalforsorgens tilsyn i to år samt betale sagens omkostninger, hvilket indbefatter 5.000 kroner i salær til sin forsvarsadvokat.
Den unge mand tilstod, at han – udover købet og forbruget – også har videresolgt amfetamin med en fortjeneste på 11.260 kroner. Sammenlagt er han dømt for at have været i besiddelse af 140 gram amfetamin, hvoraf han erkendte nytårsaften 2010-11 at have videresolgt 75 gram.
Anklageren påpegede også, at den 28-årige har flere tidligere domme for overtrædelse af Lov om Euforiserende stoffer. Retten på Bornholm gav ham første gang en betinget dom, anden gang en delvist betinget dom og tredje gang en ubetinget dom på 10 måneders fængsel.
Mandens forsvarer påpegede omvendt, at hans klient har lagt alle kort på bordet og tilstået, samt at hans klient har en adhd-diagnose og efter behandling nu er kommet ud af sit amfetaminmisbrug.
Dommeren vurderede imidlertid, at de tidligere domme gjorde det påkrævet med en delvist ubetinget fængselsstraf.
Kilde: bornholmstidende.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu