Bornholmske pendlere vil undgå skoleelever

27. marts 2012 20:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bornholmske pendlere vil undgå skoleelever
Billede mangler

Det er ingen fornøjelse at være i samme båd som søsyge og højrøstede skoleelver på vej på lejrskole.
Derfor vil de bornholmske pendelere have bedre muligheder for at undgå at rejse på samme tid som skoleklasser på vej til eller fra lejrskole.
Formand for Bornholms Passagerforening, Bjørn Carlsen, vil nemlig have DSB og Færgen til at annoncere med, hvornår der er lejrskoler med på turen, det skriver DR.
“Vi vil gøre det synligt, så passageren ved, at de kommer med et tog eller Leonora Christina, der har lejrskoleelever med,” siger han til P4 Bornholm.
Det er nemlig en belastning for de regelmæssigt rejsende at havne på samme afgang som en skoleklasse med hormonerne uden på tøjet.
“Det er som regel lejrskoleelever, der har været med, når vi hører, at det har været generende,” siger Bjørn Carlsen.
Opfordringen får dog næppe nogen direkte konsekvenser.
Færgens kommunikationsmedarbejder Annette Timmermann afviser således, at man vil annoncere, hvornår der er lejrskoleelever med Leonora Christina.
“Lejrskolerne er en vigtig kundegruppe for os, og overfarten skal også være god for dem. Vi har instrueret vores personale til at, at overfarten foregår ordentligt, og prøver i så vid udstrækning som muligt at placere lejrskoler for sig og andre passagerer for sig,” siger hun til P4’s mand på færgelejet.
Derfor er der umiddelbart udsigt til, at pendlerne må finde sig i teenagestøj og tumultarisk ungdom.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu