ANNONCE

Børsting rækker hånden ud til Venstre

9. februar 2012 10:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Børsting rækker hånden ud til Venstre
Billede mangler

Venstre havde torsdag morgen inviteret LO-formand Harald Børsting til at fortælle om fagbevægelsens ønsker forud for de kommende trepartsforhandlinger.
Kl. 8.35 dukkede Børsting op foran gruppeværelset flankeret af Venstres gruppeformand Kristian Jensen.
Og selvom Harald Børsting og det tidligere regeringsparti måske ikke ligefrem er perlevenner efter efterlønsreformen, loft over fradraget for fagforeningskontingenter og halvering af dagpengeperioden, så gav LO-formanden udtryk for, at han ingen betænkeligheder havde ved at sige ja tak til invitationen.
“Jeg har sørme også skældt dem ud, men det ændrer jo ikke, på, at vi skal videre i verden. Jeg ser gerne, at de store løsninger vi skal have lavet på arbejdsmarkedet, at de bliver meget brede. Jeg håber da også, at vi lykkes med at finde løsninger, som Venstre finder interessante,” sagde han.
Venstres gruppeformand Kristian Jensen fortalte, at der er områder, hvor partiet er klar til at “arbejde sammen” med fagbevægelsen.
“Det positive er, at fagbevægelsen tilsyneladende signalerer, at de er klar til at arbejde mere. De forventer at skatten på arbejde bliver sat ned, det synes jeg også er positivt. Så hvis Venstre og fagbevægelsen på de område kan finde fodslag, så synes jeg, det er positivt,” lød det fra gruppeformanden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu