Bradford: Europa League vil bringe os i økonomisk uføre

23. februar 2013 12:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bradford: Europa League vil bringe os i økonomisk uføre
Billede mangler

Den havde man nok ikke lige set komme – et fjerdedivisionshold, der siger nej til europæisk fodbold og muligheden for potentielt mange millioner kroner i gevinst.

 

Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad Swanseas modstanderhold fra Bradford har i tankerne forud for søndagens finalekamp i pokalturneringen Capital One Cup.

– Du vil ikke se mig betale for at være med i Europa League. Da vi sendte Aston Villa ud, var der en, der sagde sådan til mig: I har ikke rigtig lyst til at skulle spille Europa League. Det koster jer penge i de første runder, siger bestyrelsesformand i Bradford, Mark Lawn, til avisen The Sun.

– Jeg svarede: Det var da sjovt, for hvis det koster os penge at være med, så er vi ikke med. Realistisk set bliver det nu nok slet ikke et tema, for jeg tror ikke, vi vinder over Swansea, lyder det videre fra Mark Lawn.

Og blot for at understrege, at det ikke bare er et træk fra Mark Lawn i et forsøg på at tage presset fra sine spillere, gentager bestyrelsesformanden, at han bestemt ikke har lyst til at deltage i en international turnering på stående fod.

– Jeg mener det dødalvorligt. Klubben skal ikke bringes i økonomisk uføre ved at skulle spille Europa League. Det kommer simpelthen ikke til at ske. Jeg er klar over den økonomiske bonus, der er ved at nå gruppespillet. Men vi er en fjerdedivisionsklub. Hold nu op, vi kommer jo aldrig i gruppespillet.

Sådan ser Michael Laudrup nok ikke helt på situationen. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu