Bradford-manager: Swansea er unikke

24. februar 2013 19:50 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bradford-manager: Swansea er unikke
Billede mangler

Bradford City-manager Phil Parkinson var noget slukøret over nederlaget på 5-0 til Swansea City i Capital One Cup-finalen søndag aften, men han erkendte også, at der ikke var så meget, Bradford kunne have gjort anderledes. Swansea City var bare meget bedre end dem.

 

– Jeg er selvfølgelig skuffet. Vi kom ikke ind i kampen, men Swansea er også et unikt hold. Men det hjalp heller ikke, at vi fik vores målmand udvist, sagde Parkinson ifølge BBC efter kampen.

Bradfords keeper, Matt Duke, blev udvist, da han kom for sent i en tackling, og det gav både et direkte rødt kort og et straffespark til Swansea, som Jonathan de Guzman scorede på.

– Jeg synes godt, at dommeren kunne have nøjes med at give ham et gult kort. Vi var bagud 0-3, så han kunne godt have brugt sin sunde fornuft, men de scorede, og så var det dét, sagde Parkinson om episoden.

– Alle, der så kampen, må have syntes, at det var hårdt dømt. Der var ingen grund til at udvise ham. Var vi kommet tilbage og havde vundet 5-4? Nej. Det var svært, men mange Premier League-hold har det svært mod Swansea, sagde Parkinson.

Bradford City hører til dagligt til i den fjerdebedste række i England.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu