ANNONCE

Brand bredte sig – to huse i flammer

30. maj 2020 14:12 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En brand i en carport bredte sig.

En brand i en carport udviklede sig pludselig særdeles meget lørdag eftermiddag. To villaer på Amager var pludselig i brand, oplyser Hovedstadens Beredskab til Newsbreak.dk. Vagthavende operationschef Brian Eriksson siger:

– Branden startede i en carport, bredte sig til det tilhørende hus og til naboens carport. Derfra bredte den sig så også til nabohuset. Flammerne er under kontrol nu, lyder det fra Eriksson klokken 14.

Husene står på Stenlandsvej, og branden blev anmeldt, da klokken var knap 13. Der er sket skader på især taget til det ene hus. Umiddelbart tyder det på, at det er nabohuset, det er gået værst ud over.

– Den ene brand bliver hurtigt slukket, men taget på det andet hus er ret medtaget. Blandt andet fordi vi har måttet fjerne nogle teglsten for at komme ned til branden, siger operationschefen til Newsbreak.dk.

Brandene udviklede en del røg, og det fik Københavns Politi til på Twitter at advare beboere i området mod stedet. Opfordringen lød at holde sig væk og i øvrigt at lukke døre og vinduer til eget hjem. Især hvis røgen nærmede sig.

Eriksson siger, at der ikke er meget røg tilbage, men Hovedstadens Beredskab vil være på stedet i nogle timer endnu – til efterslukning. Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med brandene.

Henrik Svejstrup, vagtchef ved Københavns Politi, siger til Newsbreak.dk, at afspærringen er ophævet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu