Kvinde død i brand: Fundet i lejlighed

20. marts 2019 10:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

En kvinde er fundet død i en lejlighed på Hospitalsgade i Randers.

Kvinde død i brand: Fundet i lejlighed
En kvinde er død i en brand i en lejlighed på Hospitalsgade, Randers. Foto: Skraafoto.kortforsyningen.dk

En kvinde er død i forbindelse med en mindre brand i en lejlighed på fjerde sal i Hospitalsgade i Randers. Det skriver Ritzau.

Hos Beredskab & Sikkerheds brandvæsen i Randers fortæller vagthavende indsatsleder Jørgen Hansen til Ritzau, at branden opstod i en lejlighed på fjerde sal. Han fortæller desuden, at den ikke har været voldsom.

– Det er det, vi kalder en ventilationsstyret brand. Der har været begrænset med ilt. Det gør, at der ikke opstår store flammer, men at det ulmer. Det udvikler røg og kulilte. Og det er ofte det, folk dør af i en brand, siger Jørgen Hansen til Ritzau.

Branden blev anmeldt lidt efter klokken 01. Ifølge Jørgen Hansen var det naboerne, der kunne lugte røg, og som så ringede efter hjælp.

– Da vi kommer frem, har beboerne selv evakueret ejendommen. Vi går i gang med at slukke ilden og finder så en person liggende død i lejligheden, fortæller Jørgen Hansen.

Han var ikke selv med til slukningen, men fortæller, at i den slags situationer lader brandvæsnet så vidt muligt den afdøde ligge. Det sker for at give politiet bedre muligheder for at afdække, hvad der nøjagtig er sket. Hos Østjyllands Politi arbejder man nu på at identificere den afdøde. Også brandårsagen skal fastlægges.

Brandvæsnet var færdige på stedet omkring klokken 03.30 onsdag.

Kommunikationsmedarbejder Janni Lundager fortæller allerede klokken 9.30 Newsbreak.dk, at man ikke ønsker at udtale sig om branden, fordi de pårørende ikke er underret, da afdøde ikke er endeligt identificeret.

Senere bekræfter politiet dog:

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu