Brand i ungdomsklub er muligvis påsat

13. marts 2013 14:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brand i ungdomsklub er muligvis påsat
Billede mangler

Politiets teknikere arbejder fortsat på at finde frem til den præcise årsag til den brand, som begyndte tirsdag aften omkring klokken 20.30 og i løbet af natten til onsdag slugte ungdomsklubben Frihjulet i Albertslund.

 

Ifølge TV 2 News arbejder politiet med en teori om, at branden er påsat. Den mistanke bliver bestyrket af, at flere unge på egnen har givet udtryk for, at de ville brænde klubben ned, oplyser TV-kanalen.

Efter slukningsarbejdet havde været i gang det meste af natten, fik brandvæsnet overvundet flammerne, og teknikerne kunne gå i gang på stedet. Ungdomsklubben var dog så beskadiget, at den ikke stod til at redde, og bygningen er nu i stedet blevet revet ned.

Mens branden fortsat hærgede ungdomsklubben, bad politiet beboere i området ved Blokland, Grønneled, Nørreled og Solhusene om at blive inden døre, fordi branden udviklede farlig røg.

»Vi opretholder fortsat denne her beredskabsmeddelelse om at holde sig inden døre, fordi der er noget omkring slukningsarbejdet, hvor man skal løfte tagkonstruktionen. Dermed er der risiko for, at ilden og røgen blusser op igen,« sagde vagtchef Kim Svenningsen fra Københavns Vestegns Politi til Berlingske Nyhedsbureau kort efter klokken tre natten til onsdag.

Siden september har der ifølge flere medier været stribevis af påsatte brande i området.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu