Voldsom gårdbrand har raset hele natten

21. marts 2019 08:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

På grund af de kraftige flammer og røgudvikling er det først torsdag formiddag politiet kan komme ind og se hvad der er sket.

Onsdag aften klokken 20.49 blev Syd- og Sønderjyllands Politi – sammen med brandfolk – kaldt til en brand i en landejendom på Stydingvej ved Vojens.

Og branden har raset hele onsdag aften til langt ud på natten. Det bekræfter vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard, over for Newsbreak.dk.

– Der har været så meget røg og ild, at vi først nu kan sende en patrulje derud, som skal undersøge bygningen. I første omgang skal vi have talt med indsatslederen og kigget lidt rundt derude. Derefter skal vi måske have gang i brandtekniske undersøgelser, siger Søren Strægaard.

Flammerne gik allerede onsdag aften gennem taget. Men heldigvis var der hverken fare for mennesker eller dyr i forbindelse med branden.

– Så vidt jeg kan se, så var ejendommen ubeboet. Så der er umiddelbart ingen, der er kommet til skade, siger Søren Strægaard.

Branden blev ud på onsdag aften meldt slukket, men blussede senere op igen. Derfor har efterslukningsarbejdet taget noget længere tid, end først antaget.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu