Brandbil påkører personbil bevidst

6. juni 2018 22:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det skete for at nå frem til en brand, og det må brandvæsnet godt.

Brandbil påkører personbil bevidst
Brandvæsnet skulle frem. Koste hvad det ville.

Enten er varmen steget nogle danskere til hovedet, eller også ér der bare nogen, der nogle gange glemmer, at brandvæsnet skal have plads, når de skal frem.

Midt og Vestsjællands Politi skriver i døgnrapporten, at man tirsdag eftermiddag havde udkald til en brand i en container ved Karlstrup Kalkgrav.

Politiet havde tidligere været ude ved området for at afvise bilister, der ville ind i området, da der simpelthen var fyldt op, med både biler og mennesker.

Personbil bevidst påkørt

Da der 15.50 indløb anmeldelse om en brand, rykkede brandvæsnet selvfølgelig ud, men det var svært at komme frem, da der holdt mange, mange biler parkeret på vejen.

I sidste ende blev der truffet beslutning om at vædre en personbil for at komme videre til brandstedet.

En 23-årig mand fra Rødovre havde under branden indåndet så meget røg, at han blev sendt på skadestuen for at blive undersøgt for røgforgiftning, men branden blev herudover slukket uden, at nogen kom noget til.

Ejeren af den bil, der blev påkørt af brandvæsnet, er blevet informeret om, hvad der er sket.

Politiet oplyser, at vedkommende selv skal stå for at udbedre skaderne, eksempelvis via sit forsikringsselskab, da brandvæsnet ikke kan holdes ansvarlige for skader der sker, som følge af en nødvendig indsats ved en brand.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu