ANNONCE

Brandfolk hastet til ny brand

24. september 2020 17:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Brandfolkene på Mors har haft travlt torsdag.

Knap havde brandfolkene slukket en gårdbrand i et fritliggende stuehus på en gård ved Øster Assels, før alarmen ringede på ny. Faktisk stod beredskabet stadig ved branden og måtte således gøre sig klar til at køre direkte til Agerø.

Her fra var indløbet endnu en brandalarm. Denne gang også brand i en gård på Agerøvej, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Newsbreak.dk torsdag eftermiddag. Vagtchef Ole Vanghøj siger, at branden på Agerø blev anmeldt klokken 14.07.

Ifølge beredskabsoversigten Odin, hvor beredskabernes udkald kan ses, fremgår det, at den første brand blev meldt til Nordjyllands Beredskab klokken 11.47. Så der har været travlt, lyder det også fra beredskabet.

– Da vi knap var færdige i Øster Assels, valgte jeg at tilkalde assistance fra stationen i Hurup. De tog færgen over ved Nees Sund, fortæller indsatsleder Nicolai Kanstrup, Nordjyllands Beredskab på Mors, til Nordjyske.dk.

Ole Vanghøj fortæller Newsbreak.dk, at branden i Karby på Agerø var opstået i en længe på en trelænget gård. Et maskinhus, hvor der var melding om kæledyr i nærheden. Det var der dog ikke, og ingen mennesker eller dyr har været i fare.

– Brandfolkene fik begrænset ilden til et lille areal, der var maskinhuset, men det brænder nok ned, siger Vanghøj.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu