Brandskadet mand i Oslo er en social klient

15. maj 2012 18:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Brandskadet mand i Oslo er en social klient
Billede mangler

Den mand, der tirsdag eftermiddag satte ild til sig selv uden for Oslo Tingrett, har næppe noget at gøre med retssagen mod den terrortiltalte Anders Behring Breivik, der finder steder inde i tinghuset.
Det siger en advokat, på hvis kontor den brandskadede mand havde været kort før, han satte ild til sig selv.
Advokat Bente Roli fortæller, at manden mødte op på hendes kontor og afleverede en konvolut med papirer, som personalet skulle opbevare, “hvis der skete ham noget”.
– Det virker som om, manden er en desperat social klient. Konvolutten indeholdt blandt andet et afslag på en ansøgning om støtte, siger Bente Roli, der understreger, at manden, der er 49 år, ikke er hendes kunde.
Advokaten siger, at hun ikke tror, at den dramatiske hændelse har noget at gøre med terrorretssagen mod Anders Behring Breivik.
– Der er næppe grund til at tro, at dette har noget at gøre med hændelsen på Utøya, siger hun videre.
Den 49-årige mand mødte pludselig op foran Oslo Tingrett lidt over middag og forsøgte at komme ind i retsbygningen. Da det mislykkedes, hældte han brandbar væske over sig og satte ild til sig selv.
Manden er indlagt med brandskader på mave og bryst på Ullevål Sykehus i Oslo. Politiet siger, at hans skader er alvorlige.
Kilde: NTB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu