ANNONCE

Brandvæsen tilkaldt til sommerland: Rutsjebanen gik pludselig i stå

28. april 2018 18:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

På den blot anden åbningsdag i år.

Fredag havde Djurs Sommerland første åbningsdag for den nye sæson, og lørdag måtte det lokale beredskab så tilkaldes. Rutsjebanen Juvelen, der blev indviet i Djurs Sommerland tilbage i 2013, gik lørdag pludselig i stå, mens 18 gæster sad ombord.

Administrerende direktør Henrik B. Nielsen fortæller til Newsbreak.dk, at der dog ikke blev brug for Beredskab og Sikkerhed, der blev tilkaldt fra stationen i Kolind klokken 16.28.

– Forlystelsen stopper, og vi tilkalder beredskabet, fordi det vurderes nødvendigt. Det var det så ikke, for vi fik selv gæsterne ud fra rutsjebanen, siger han og betegner episoden som ganske udramatisk.

Ikke sket før

I Djurs Sommerland er man nu ved at undersøge, hvad der gik fik Juvelen, der er en traditionel type rutsjebane, til pludselig at stoppe. Direktøren siger dog, at det ikke har noget at gøre med, at den har været i vinter-hi.

– Den er testet og godkendt, præcis som den skal, siger han til Newsbreak.dk en times tid efter episoden.

Juvelen har ikke foretaget et stop under kørsel på denne måde før, og derfor skulle situationen også håndteres fra bunden. Det blev den, og da først gæsterne var hjulpet ned, blev der taget hånd om dem.

– Vi tog en snak med dem og forsikrede os, at de var okay, siger Henrik B. Nielsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu