Brandvæsenet hjælper fuld mand ned fra træ

21. maj 2016 20:49 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Lørdag sidst på eftermiddagen blev Aarhus Brandvæsen kaldt ud til en noget anderledes opgave.

En melding klokken 17.33 hos Aarhus Brandvæsen skulle vise sig (næsten) at holde stik. Den lød på “Redn. – mast/højderedning”, men ordet højde er vist oppe til diskussion i den her forbindelse.

Da brandvæsenet nåede frem til Klostertorv i det centrale Aarhus, blev de mødt af en noget beruset herre. I et træ. Og omkring ham en flok af kammersjukkerne, der afholdt ham fra at dratte ned på fortovet.

Manden var nået tre-fire meter op, og det var altså for meget sammen med promillen – hverken den eller manden kunne komme hurtig nok ned til at manden kunne. Komme ned, altså. Nu skulle de brave mænd i uniformer i stedet hjælpe den formastelige med at få sikker grund under fødderne igen.

– Vi satte først en stige op, så vi kunne holde ham. Derefter en mere, så han selv kunne kravle ned. Og det var endog meget svært for ham, siger indsatsleder i Aarhus Brandvæsen, Johnny Damgaard, til Newsbreak.dk.

Ikke første gang

Nu kunne man tro, at det var første gang, at Aarhus Brandvæsen var på en sådan opgave, men nej.

– Vi snakkede om det, og nogle kunne fortælle, at for nogle år siden var de afsted til samme slags opgave. Dengang var det blot en nøgen kvinde, der var endt i træet.

Hvorfor manden, eller kvinden for nogle år siden, midt i branderterne har fået den helt store klatrelyst, melder historierne intet om.

Ej heller. om det var træ-sprit, der var konsumeret, før de to forsøgte sig som topkappere.

 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu