Brasiliansk målvogter til Viborg

31. januar 2013 19:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brasiliansk målvogter til Viborg
Billede mangler

Viborg HK forstærker sig fra næste sæson på målvogter-posten.

 

Således har den midtjyske håndboldliga-klub på en tre-årig kontrakt forstærket sig med den brasilianske landsholdsspiller, Chana Masson, der iøjeblikket spiller i Randers HK.

– Chana Masson er en sand forsvarsminister, når hun står inde i målet. Hun er en styrmand, som tager ansvar, og som har sine holdninger og meninger om, hvordan tingene skal gøres, og hvordan man får det hele til at fungere bedst muligt. Hun er også en farverig og temperamentsfuld målvogter, der både er vanvittig målrettet og kompromisløs i sit spil, men som samtidig kan lide at eksperimentere med legen i spillet, siger Viborg HKs sportschef, Susanne Munk Wilbek, der desuden peger på brasilianerens rutine. – Med Chana Masson ved vi, at vi henter en stor posefuld rutine og en spiller, som er en matchvindertype på sin position. Det er netop ud fra et perspektiv om at kunne præstere på allerhøjeste niveau i de internationale kampe, og om at være bedst når det gælder, at vi er meget glade for at kunne byde Chana Masson velkommen i Viborg HK til sommer, siger Susanne Munk Wilbek. For Chana Masson handler skiftet til Viborg HK om en dobbelt drøm, der har fulgt hende gennem hele karrieren.

– Det har altid været min drøm at spille i Viborg. I Brasilien har Viborg HK altid stået som en stor klub, der vandt mange titler. Jeg synes også, jeg er en vinderspiller, der arbejder og træner hårdt, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne spille på det bedste hold. Jeg har været utrolig glad for at være i Randers, hvor jeg har haft fem fantastiske år, men jeg føler, at Viborg HK kan give mig en lidt bedre udfordring nu, siger Chana Masson, som ikke mindst har blikket rettet mod Champions League. – Jeg er jo ikke så ung mere, og det eneste, jeg mangler i min karriere, er at vinde Champions League. Jeg håber og tror på, at den drøm kan gå i opfyldelse i Viborg HK, hvis vi alle hjælper hinanden. Jeg håber selvfølgelig også, at folk i Viborg bliver glade for mig. Jeg er en lidt speciel spiller, som spiller meget med mine følelser. Det kommer jeg også til at gøre i Viborg HK, og jeg håber, at vi sammen kan tage klubben til nye højder, siger Chana Masson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu