Brasiliansk natklubejer forsøger at begå selvmord

31. januar 2013 05:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brasiliansk natklubejer forsøger at begå selvmord
Billede mangler

BRASILIEN: Natklubejer Elissandro Spohr, der er blandt de fire anholdte efter søndagens dødbringende brand på natklubben Kiss i Santa Maria, har forsøgt at begå selvmord, mens han var i politiets varetægt. Det oplyser CNN.

 

Elissandro Spohr var indlagt på et hospital til observation for røgforgiftning, da det skete, oplyser politidirektør Lylian Carus.

Under et brusebad havde Spohr fjernet slangen og bundet den til et vindue, men politiet opdagede ham, før han fik bundet den anden ende rundt om halsen, fortæller Carus.

– Alt tyder på, at han ville begå selvmord ved hængning. Han er følelsesmæssigt ødelagt, siger Lylian Carus ifølge CNN.

235 mennesker mistede livet i branden, der angiveligt opstod, da et medlem af det band, der optrådte på natklubben, tændte fyrværkeri på scenen. Mere end 100 af ofrene var studerende på det lokale universitet.

Foruden Elissandro Spohr er en anden ejer af klubben, Mauro Hoffman, forsangeren i bandet, der spillede den pågældende aften, Marcelo de Jesus dos Santos, og koncertarrangør Luciano Bonilha anholdt.

Brandvæsenet i Santa Maria har tidligere oplyst, at mange af klubbens gæster gik i panik og begyndte at trampe hen over hinanden, fordi de ganske enkelt ikke kunne orientere sig i den tykke røg. Samtidig havde natklubben efter sigende blot én udgang, hvorfor brandmænd måtte bryde en mur ned for at få gæsterne ud.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu