Brdr. Price vender tilbage til skærmen

20. oktober 2017 06:06 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Der bliver både lavet klassisk mad og der er grisefest på Mallorca, når en ny sæson af "Spise med Price" ruller over tv-skærmen.

Brdr. Price vender tilbage til skærmen
10. sæson af "Spise med Price" venter seerne. Foto: NIels Ahlmann Olesen/Scanpix (Arkivfoto)

I starten af november ruller “Spise med Price” over skærmen med en ny sæson.

Det skriver Kendte.dk.

Det er faktisk den 10. sæson. Og seerne kan roligt glæde sig, fortæller James Price:

– I de sidste sæsoner har vi jo været rundt med campingvognen i det ganske land og lavet egnsretter. Nu er vognen sat i garage, og vi er tilbage i Adams store køkken med seks “ klassiske” Spise med Price programmer, hvor vi bl.a. byder på smørrebrød, streetfood, patéer og terriner og vi skal også en tur til Mallorca med grisefest og det hele, siger James Price til Kendte.dk.

Nu er det 10. sæson. Hvordan er gejsten til at lave flere sæsoner?

– Gejsten er bestemt i top. Det er ikke til at forstå at der er gået 10 år siden vi startede oppe i Adams gamle sommerhus. Siden er det så blevet til omkring 80 programmer og 388 opskrifter. Men mad er heldigvis et uudtømmeligt emne, – der er stadig masser af historier og fortælle, og vi vil mægtig gerne fortælle dem, fortæller James Price.

Ny kogebog på trapperne

Brødrene Price har ikke i øjeblikket andre programmer i ærmet:

– Lige nu er der ikke andre programmer på tapetet. De nye “Spise med Price” skal gøres færdige, og jeg sidder i øjeblikket og skriver musik til dem. Og så har vi en ny kogebog på trapperne. Og i det nye år skal jeg så til at tænke på endnu en skøn sæson i cirkusrevyen. Det bliver den nittende, og jeg glæder mig allerede, slutter James Price.

10. sæson af “Spise med Price” får premiere i uge 45 på DR1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu