BREAKING: Rolf Sørensen indrømmer doping

18. marts 2013 19:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
BREAKING: Rolf Sørensen indrømmer doping
Billede mangler

På en dag, hvor vinden blæser helt vildt i Danmark, er stormen taget til.

 

Rolf Sørensen er endelig klar til at indrømme doping efter flere års strid modvind og hård benægtelse.

– Jeg vælger at fortælle det, som de fleste har insinueret i lang tid, at jeg også har været dopet, og at jeg også har brugt EPO og i tilfælde også stoffet kortison, siger Rolf Sørensen til TV 2 Nyhederne.  – Det må vist være på tide, at også jeg – længe ventet indrømmer, at have været en del af den Epo-epoke, der var en del af cykelsporten i 90´erne, siger han videre.

– Der er ingen andre undskyldninger, end at jeg gjorde, hvad jeg følte mig tvunget til for at være lige blandt ligesindede, uddyber Rolf Sørensen.

Rolf Sørensen er den mest vindende danske rytter med 53 sejre i sin karriere på 17 sæsoner.     

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu