Breukink raser mod Michael Rasmussen

8. marts 2013 09:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Breukink raser mod Michael Rasmussen
Billede mangler

Et pengegrisk svin. Det er Erik Breukinks opfattelse af Michael Rasmussens efter den danske rytters beskyldninger ved retten i Arnhem. Her fastslog danskeren i sit vidneudsagn i erstatningssagen mod Rabobank, at ledelsen på holdet var fuldt ud vidende om rytternes forbrug af doping. En beskyldning, der også rammer den tidligere hollandske cykelhelt, der var Rasmussens sportsdirektør i 2007.

 

Breukink afviser, at han skulle have vidst noget om brugen af forbudte stoffer blandt rytterne.

– Jeg har ingenting at gøre med sagen, hævder Breukink i de hollandske aviser AD og Volkskrant.

– Denne mand har ikke ændret sig gennem årene. Sikken en løgner. Det frygtelige svin er bare ude efter penge, siger en tydeligt ophidset Breukink.

– Jeg har aldrig talt med ham om blodposer. Jeg opfordrede ham til at holde sig til reglerne, ligesom jeg gjorde med de andre ryttere. Alle tror på ham, fordi han er kommet med en tilståelse. Men det er bare løgn, siger Breukink.

Under torsdagens vidneafhøring fastslog Michael Rasmussen, at både læger og sportsdirektører var fuldt ud vidende om og medvirkede i brugen af doping. Desuden navngav han holdkammeraterne Michael Boogerd og Denis Menchov som dopere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu