Brian er glad trods en udbrændt pølsevogn: -Har fået stor hjælp

18. oktober 2017 05:52 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Brian Larsen har midlertidigt lånt en pølsevogn, efter en voldsom brand ødelagde Bennys Pølsevogn i Gentofte.

Flammerne stod højt op fra pølsevognen, da branden rasede. Privatoptagelse

Ved 22-tiden onsdag 26. september gik Brian Larsens levebrød op i flammer, da Bennys Pølsevogn ved Gentofte Station blev raseret af en voldsom brand.

Det var en hård oplevelse, da pølsevognsejer Brian Larsen sent om aftenen nåede frem til synet af de forkullede rester af hans pølsebod.

– Det var ikke rart, for der er masser af tanker, der kører rundt – det er hele vores eksistensgrundlag, sagde Brian Larsen dengang.

Nu er Brian Larsen igen en glad mand. Allerede  5. oktober kunne han åbne biksen igen.

– Jeg var bare glad for at kunne få penge i kassen igen, så det var en god dag, da vi fik åbnet op – og kunderne var glade, siger Brian Larsen.

– Det vigtigste var at få noget midlertidigt op, så jeg ikke mistede min kundekreds.

Alle pølser og flæskesteg er tilbage

Brian Larsen har fået en vigtig håndsrækning for at komme hurtigst muligt op at køre igen.

– Jeg har lånt en vogn gratis af Steff Houlberg, så de har været til rigtig stor hjælp, siger han.

Vognen har ikke helt det samme udstyr, som han havde før. Det betyder, at der ikke er bøfsandwich på menuen lige nu, og kunderne kan heller ikke sidde indendørs som normalt.

– Men alle pølser og flæskesteg har vi tilbage  – flæskestegen henter jeg hver morgen ved en slagter, siger Brian Larsen.

Mange teorier

Efter genåbningen er snakken gået om branden blandt de mange stamkunder i pølsevognen.

– Der er mange sjove bud – det er alle teorier, der er oppe. Jeg tror personligt, at det “bare” er en pyroman, men det er jo aldrig til at vide, siger Brian Larsen.

Politiet meddelte umiddelbart efter branden, at den formodedes at være påsat. En yngre mand med kortklippet hår og sort trøje blev set løbe fra stedet – ifølge Newsbreak.dk’s oplysninger havde han ild i sit ene ærme.

Bennys Pølsevogn var tidligere drevet af Brian Larsens far, Benny Larsen, og dens historie på pladsen ved Gentofte Station går helt tilbage til 1960’erne. Den er kendt som en institution i området og er blandt andet blevet foreviget i flere tegneseriestriber af Ekstra Bladet-tegneren Morten Ingemann.

Brian Larsen elsker stemningen, når han står og langer pølser over disken.

– Man kan have haft en uheldig morgen og være lidt smågnaven, når man kommer man derind, men så kommer kunderne og så bliver man bare i godt humør. Der er bare god stemning, og man bliver bare glad, fortalte Brian Larsen efter branden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu