Brian Laudrup på vej til rolle i Rangers

28. januar 2013 19:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brian Laudrup på vej til rolle i Rangers
Billede mangler

Den danske Rangers-legende var mandag i Skotland for at tale om en fremtid i klubben.

 

Brian Laudrup kan være på vej tilbage til klubben, hvor han oplevede sin bedste tid som professionel fodboldspiller, den nu tvangsnedrykkede storklub Glasgow Rangers.

Mandag var Brian Laudrup i Glasgow for at diskutere klubbens fremtid med direktør Charles Green, og alt tyder på, at den danske Rangers-legende nu bliver udnævt som officiel ambassadør for klubben.

– Lige siden Rangers kom ind i denne her kaotiske tilstand, har jeg sagt, at hvis jeg på nogen måde kunne hjælpe, så ville jeg gøre det. Jeg har været her i dag for at tale med Charles (Green, red.), og vi må se, om vi kan finde en måde at gøre det på. Hvis jeg kunne blive ambassadør for Rangers FC, ville det være fuldstændig fantastisk, og vi skal se, om vi kan finde ud af at arbejde sammen på en måde, siger Brian Laudrup til Glasgow Rangers’ hjemmeside.

Klubben ligger lige nu i den fjerdebedste skotske række efter først at være blevet sat under administration på grund af økonomiske vanskeligheder og for derefter at blive tvangsnedrykket af samme årsag.

– Hvis klubben vil have mig til at hjælpe – og det tyder det på – vil jeg elske at gøre det. Jeg har altid sagt, at jeg har haft fire fantastiske år i Rangers, siger Brian Laudrup.

Han og Charles Green skal nu fortsætte deres samtaler for at finde en formaliseret måde at fortsætte processen på.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu