ANNONCE

Britisk fodboldekspert revser Christian Eriksen

11. maj 2015 10:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Britisk fodboldekspert revser Christian Eriksen
Foto: Andrew Couldridge/Scanpix.
Foto: Andrew Couldridge/Scanpix.

Foto: Andrew Couldridge/Scanpix.

I sin ugentlige klumme i Daily Mail er den tidligere topspiller Jamie Redknapp ude med hård kritik af Christian Eriksen.

For fire år siden var Tottenham i kvartfinalerne i Champions League, hvor modstanderne fra Real Madrid viste sig at være for stor en mundfuld. Tottenham spillede med om top-fire til det sidste i Premier League, og profilerne hed Gareth Bale, Luka Modric og Rafael van der Vaart.

Det nuværende mandskab er til gengæld milevidt fra en top-fire-placering, som Redknapp påpeger i the Daily Mail. Med 10 point op til Manchester United på fjerdepladsen og fire point til Liverpool på femtepladsen ser Tottenham ikke ud til at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson, og Jamie Redknapp er hård i sin kritk.

»Hvis Spurs skal forbedre sig, så kan de ikke spilde flere penge,« skriver Redknapp med henvisning til blandt andre Eriksen.

“Han (Eriksen, red.) har været god, men selv han havde været reserve på 2011-holdet – han ville ikke have spille i stedet for Gareth Bale, Luka Modric eller Rafael van der Vaart.”

Redknapp peger på, at det har været Tottenhams egne talenter, Harry Kane, Nabil Bentaleb, Ryan Mason og Danny Rose, der har været profilerne i denne sæson.

Ifølge Redknap, er indkøbspolitikken ikke optimal hos Tottenham, og han retter en hård kritik af set-uppet med Franco Baldini som sportsdirektør.

»Den rolle har aldrig rigtig fungeret – jeg gad vide, hvor Spurs ville være henne, hvis de udskiftede sportsdirektøren lige så meget som manageren. I det mindste har de i Mauricio Pochettino en mand, de kan satse på i det lange løb.«

Redknapp slutter sin kommentar om Tottenhams sæson:

»Pointforskellen til top-fire er øget, og – med respekt for Stoke – så må Spurs ikke tabe 0-4 på Britannia Stadium. Men det er den situation, de er i. Der skal ske noget.«

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu