ANNONCE

Bro spærres for trafik i flere nætter

19. april 2021 21:58 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Der er dog et enkelt smuthul klokken 02

Bro spærres for trafik i flere nætter
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Maskineriet på Aggersundbroen trænger til en generel vedligeholdelsesindsats, og samtidig etablerer Vejdirektoratet et nyt hydraulisk system for låsemekanismen mellem broens to klapper.

Derfor vil broen være spærret for trafik i nattetimerne på hverdage i uge 17 og 18, oplyser Vejdiretoratet.

Fra 26. april til og med 30. april samt igen fra 3. maj til og med 7. maj er det ikke muligt at passere broen i tidsrummet fra klokken 00.05 – 05.15.

“Der vil dog alle nætter være mulighed for passage klokken 02.00, og udrykningskøretøjer kan altid passere broen ved forvarsel til brovagten”, skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Broen vil også være spærret for søtrafik i tidsrummet fra klokken 00.05 – 05.15 fra 3. maj til og med 7. maj.

Dette er udmeldt i Efterretninger for Søfarende (EfS).

Endnu mere driftssikker bro

Arbejdet er planlagt til nattetimerne, så det generer færrest mulige trafikanter og ikke har indflydelse på transport med områdets landbrugskøretøjer.

“Efter arbejdets færdiggørelse vil broen være endnu mere driftsikker”, oplyser Vejdirektoratet, der i øvrig opfordrer bilister til at følge trafiksituationen på www.trafikken.dk.

Sejlere kan orienterer sig på Efterretninger for Søfarende.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, der måtte opstå som følge af arbejdet, og opfordrer bilisterne til at orientere sig om arbejdet og den generelle trafiksituation på www.trafikken.dk og opfordrer sejlende til at orientere sig på Efterretninger for Søfarende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu