ANNONCE

Brød ind bevæbnet med kniv, peberspray, strips og tape

18. august 2020 14:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Til alt held lød alarmen, da han brød ind.

Brød ind bevæbnet med kniv, peberspray, strips og tape
Phillip er nu i politiets varetægt. Foto: Hillsborough County Sheriff's Office.

En 24-årig mand er af politiet i Hillsborough County, USA, blevet anholdt, efter at politiet fangede ham midt i et indbrud hos WWE-stjernen Daria Berenato, der optræder under navnet Sonya Deville. Det skriver CBS News.

Politiet oplyser, at den 24-årige mand hedder Phillip A. Thomas. Han medbragte kniv, strips, tape og peberspray, da han i weekenden brød ind hos Daria Berenato, hvilket fik husets alarm til at gå af, og Daria selv til at tage flugten og ringe til politiet.

En 700 kilometer lang køretur

Ifølge politiet kørte Phillip fra sit hjem i South Carolina til Daria Berenato hus, omtrent 700 kilometer, og at hans beslutning om at opsøge Daria Berenato var truffet på forhånd.

Daria Berenato optræder som WWE-wrestler og på TV, og skønt politiet ikke selv navngiver ejeren af det hus, Phillip brød ind i, har Daria Berenato officielt takket politiet for indsatsen, og CBS News skriver desuden, at det var Daria Berenatos hus, Phillip brød ind i.

Alarmen lød

Phillip Thomas er mistænkt for stalking, indbrud og forsøg på kidnapning. Politiets undersøgelser har vist, at han parkerede ved en nærliggende kirke og fortsatte til Daria Berenatos hjem til fods.

Han befandt sig i området omkring huset i nogle timer, før han brød ind klokken 02.43 om natten. På det tidspunkt var Daria Berenato gået i seng. Alarmen lød, da Phillip brød ind, og Daria Berenato kunne gennem vinduet se Phillip på vej ind i huset.

Hun stak af sammen med en gæst, kontaktede politiet, og da betjente kom til stedet, var Phillip Thomas altså stadig i huset.

– Vores betjente har afdækket mistænktes forstyrrede besættelse af husets ejer, som han aldrig har mødt, men som han har stalket på sociale medier i årevis. Det er skræmmende at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis ikke alarmen var gået, siger Chad Chronister, repræsentant for politiet, ifølge CBS News.

Takker politiet

Daria Berenato har på Twitter selv takket sine fans for den støtte, hun er blevet mødt med i forbindelse med indbruddet.

– Det var en skræmmende oplevelse, men til alt held er alle i sikkerhed, skriver Daria Berenato på Twitter, hvor hun også retter en stor tak til politiet for deres reaktion og hjælp.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu