ANNONCE

Brøler på live-tv: -Så pinligt

29. november 2020 10:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Sangerinden Clara byttede rundt på priskategorierne, da hun skulle overrække en statuette til Suspekt.

Brøler på live-tv: -Så pinligt
Clara byttede rundt på priskategorierne ved Danish Music Awards lørdag aften - og så gik der ged i det. Foto: Scanpix.

Hele aftenen havde popkometen Clara frygtet at komme til at rode rundt i priskategorierne, da hun skulle uddele statuetten for Årets Gruppe ved Danish Music Awards til Suspekt.

Men det var nøjagtigt hvad der skete, da hun kom til at udråbe de tre drenge som Årets Nye Navn i stedet.

– Kort sagt, så var jeg blevet lidt fuld. Jeg vandt jo prisen for Årets Nye Navn sidste år, så jeg har gået og sagt til mig selv hele aftenen, at nu skulle jeg bare ikke komme til at sige det i stedet for Årets Gruppe, forklarer Clara.

–  Jeg tror, at fordi jeg havde sagt det til mig selv så mange gange, så var det det, der røg ud af mig. Det er så pinligt. Jeg døde af skam, siger sangerinden og griner.

Episoden tog Suspekt med højt humør og kunne med det samme lave sjov med det både på scenen og backstage, og det er en lettelse for den unge sangerinde, der sagtens selv kan se humoren i den lille bommert.

Første gang

Ved lørdagens prisshow, der foregik i Royal Arena i København, var det første gang, Clara skulle uddele en pris. Det kunne mærkes på nerverne.

– Det er ret stort, når man er så ny, som jeg er, og alle kiggede bare på mig og jeg ville så gerne gøre det godt, siger hun og fortsætter:

– Jeg blev nervøs, og det er sjovt, for jeg er mindre nervøs for at optræde. Jeg ved, at jeg kan synge og optræde med min musik, men det med at skulle præsentere noget og måske være lidt sjov, det lægger et pres på en. Og det kiksede lige, siger hun og smiler.

Egentlig ville hun gerne lige have vekslet et ord med Suspekt-drengene om episoden, men så svigtede modet.

– Jeg turde ikke gå hen og sige undskyld. Jeg har talt lidt med dem et par gange før, men vi er jo ikke sådan gode venner, så jeg var på vej hen for at sige “sorry, jeg fuckede op”, men så var de gået. Jeg må lige skrive til dem eller et eller andet, siger sangerinden.

Suspekt har allerede tagget Clara i flere opslag på Instagram, hvor gruppen stolt kalder sig Årets Nye Navn.

Fakta

Vinderne af Danish Music Awards 2020

Ved lørdagens uddeling af Danish Music Awards’ prestigefyldte statuetter er det rapperen Branco, der kan gå hjem med flest. Han vinder tre priser i et rungende tomt Royal Arena, der er uden publikum på grund af coronarestriktioner.

Her kan du se alle vinderne:

Årets Nye Danske Navn: Tessa.

Årets Danske Sangskriver: The Minds of 99 – “Som fluer”.

Årets Nye Livenavn: Jung.

Årets Solist: Branco.

Årets Danske Radiohit: Lukas Graham – “Lie”.

Årets Gruppe: Suspekt.

Årets Livenavn: Jada.

Årets Album: Branco og Gilli – “Euro Connection”.

Årets Danske Streaminghit: Branco og Gilli “London Town”.

Årets Producer: Nicki Pooyandeh.

Årets Forbillede: Karen Vincent og Sarah Sølvsteen for She Can Play.

Årets Bedrift: P3 Musiks podcast “Hvem er…”.

Årets Internationale Album: Taylor Swift -“Folklore”.

Årets Internationale Hit: The Weeknd – “Blinding Lights”.

Danish Music Awards’ Ærespris: The Savage Rose.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu