Håkansson: Vi skal først have pengene

5. marts 2013 20:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Håkansson: Vi skal først have pengene
Billede mangler

Brøndby IF præsenterede mandag sit regnskab, og her fremgik det blandt meget andet, at klubben har en vision om, at den skal have medaljer igen i 2015 – altså om blot to sæsoner.

 

Flere har rystet på hovedet over denne målsætning hos klubben, der i øjeblikket ligger nummer sidst i Superligaen.

Men adm. direktør, Tommy Håkansson, understreger tirsdag aften, at der var nogle forudsætninger med i visionen.

– Først og fremmest skal det pointeres, at der er to helt afgørende forudsætninger for, at de formulerede målsætninger overhovedet bliver aktuelle. For det første skal vi naturligvis overleve i Superligaen, og for det andet kræver det, at vi lykkes med at gennemføre en succesfuld kapitaltilførsel, siger Tommy Håkansson til Brøndby IFs hjemmeside.

– Dernæst er det vigtigt at fremhæve, at der bag målsætningerne naturligvis ligger en udførlig sportslig plan udarbejdet af sportschefen, som – hvis de to forudsætninger ovenfor træder i kraft – kan iværksættes fra starten af næste sæson.

For som Tommy Håkansson også konstaterer:

– Grundet den økonomiske situation, vi har været i, har det desværre været nødvendigt at sætte den sportslige plan på standby i en periode.

Brøndby-direktøren siger desuden, at der skal være plads til, at de sportslige ambitioner ikke indfries i en enkelt sæson:

– Men omvendt mener vi også, at en klub af Brøndby IF’s størrelse på sigt skal stile højere end end bund- og midterplaceringer. Desuden kan den kommende kapitaltilførsel ændre vilkårene for både målsætningerne og de lagte planer, som så selvfølgelig kan revideres efter kapitaltilførslen. På den måde er målsætningerne en dynamisk rettesnor, siger Tommy Håkansson.

– .På den helt korte bane har vi som bekendt to store udfordringer, der skal løses, for at vi kan tillade os at kigge på den lange bane. Derfor lægger vi nu al vores energi i at overleve i Superligaen samt at gennemføre en succesfuld kapitaltilførsel,  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu