Brøndby får lov til at spille med tilskuere

26. februar 2013 11:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby får lov til at spille med tilskuere
Billede mangler

Der bliver alligevel liv på tribunerne, når Brøndby på søndag begynder forårssæsonen hjemme mod Randers.DIFs appeludvalg har tirsdag formiddag bekræftet, at Brøndbys anke af dommen om, at man ikke måtte lukke tilskuere ind til forårets to første kampe, får opsættende virkning.

Brøndby blev idømt straffen som konsekvens af tilskuernes invasion på banen i pokalkvartfinalen mod FC København. Brøndby skal dog stadig betale bøden på 150.000 kroner.

Det betyder, at Brøndby fortsat kan lukke tilskuere ind til kampene, indtil Appeludvalget har behandlet anken. Det drejer sig om kampen mod Randers på søndag samt kampen mod Esbjerg i pokalturneringen den 13. marts.

– Vi håber meget på, at der vil komme en masse tilskuere til søndagens forårspremiere mod Randers. Spillerne har brug for al den støtte, de kan få for at komme godt fra land i Superligaen, så vi sidst i maj er at finde over nedrykningsstregen, siger Brøndbys direktør Tommy Håkansson til brondby.com.

DIFs Appeludvalg behandler Brøndbys anke ved et møde mandag 18. marts. Den endelige afgørelse bliver meldt ud inden for 14 dage efter mødet, oplyser DIF.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu