Brøndby har udbetalt feriepenge

17. februar 2013 12:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby har udbetalt feriepenge
Billede mangler

Så skete det. Fem måneder efter Brøndby IF tabte de tre prøvesager i feriepengesagen, har dommens tre hovedpersoner fået deres penge.

 

I september måned fik Martin Ericsson, Peter Madsen og Thomas Rasmussen rettens ord for, at deres fælles tidligere klub skyldte de tre tidligere profiler i alt fire millioner kroner. Nu er millionerne rullet ind.

– Pengene er gået ind. Jeg fik dem i går (fredag, red.) Først gik de ind hos Spillerforeningen, og fredag gik de så ind på min konto, fortæller Thomas Rasmussen til sporten.dk. 

Den tidligere Brøndby- og nuværende Lyngby-spiller havde 1,2 millioner kroner til gode. Knap to uger efter Brøndby – efter massivt pres og under truslen om konkurs – accepterede at betale pengene, er sagen nu slut for den 35-årige venstre back.

– Det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg havde fået nok. Men nu er der ro på fra min side. Nu stopper alle spørgsmålene og mudderkastningen forhåbentlig, bedyrer Rasmussen.

Thomas Rasmussen, der kom til Brøndby i 2005 og forlod klubben sidste vinter, er blevet kaldt alt fra pengegrisk til forræderisk både mens sagen løb og i tiden op til Brøndbys accept af dommen.

– Forløbet har ikke været sjovt, for det har drejet sig om en klub, hvor jeg var i seks et halvt år. Det har været en hård tid, men vi er kun gået efter det, vi har haft krav på, og det har vi rettens ord for, siger Thomas Rasmussen i dag.

Det er blandt andet Brøndbys ledelse, der i medierne har kørt en hård tone over for Rasmussen og hans to tidligere holdkammerater, Ericsson og Madsen.

Alligevel er der i dag ’no hard feelings imod direktør Tommy Håkansson og den øvrige blå-gule ledelse.

– Det mest frustrerende var mudderkastningen igennem medierne. Men det er helt op til dem (ledelsen, red.), hvordan de har kørt sagen. Jeg vil ikke sige, at jeg føler mig dårligt behandlet. Til gengæld føler Brøndby sikkert, at vi har behandlet dem skidt, forklarer Thomas Rasmussen.

Mudderkastning, skældsord og usikkerhed til trods, har Thomas Rasmussen ikke fortrudt, at lige præcis hans sag var en af de tre prøvesager, Spillerforeningen tog frem over for Fodboldens Voldgiftsret.

– Havde det ikke været os, havde det været tre andre. Sagen har været meget vigtig, så nogen skulle hives frem, slutter Thomas Rasmussen.

Ifølge Spillerforeningen skylder Brøndby fortsat feriepenge og pension til knap 60 tidligere spillere. Brøndby vil dog ikke udbetale disse penge på baggrund af de tre prøvesager.

De skal derfor også en tur gennem Fodboldens Voldgiftsret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu