Brøndby-underskud på 267 mio

4. marts 2013 21:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby-underskud på 267 mio
Billede mangler

Det går ikke så godt i Brøndby. Det er ikke noget nyt. Men mandag aften blev der sat tal på, hvor slemt det står til med økonomien. Selskabet bag Brøndby IF har fremlagt et årsregnskab, som viser et underskud for 2012 på sammenlagt 266,6 millioner kroner.

 

– Det er ikke et kønt resultat. Men årsregnskabet er blevet som forventet, dog med en regnskabsmæssig nedskrivning på Gildhøj, samt Kasi-tilgodehavendet til kr. 0. Dette som følge af det regnskabsprincip, vi har valgt, men det betyder selvfølgelig ikke, at vi har givet afkald på vores krav mod KASI på 41,3 mio. kr., siger konstitueret direktør, Tommy Håkansson.

Årsagen til det store underskud findes primært i nedskrivninger på bygninger, stadion, kontraktrettigheder og hensættelser til både feriepengesagen og til Kasi ApS. Ifølge meddelelsen fra Brøndby ville underskuddet have ligget på omkring 22 millioner uden nedskrivningerne.

Udover nedskrivningerne er de dårlige sportslige resultater også årsag til at selskabets tal er blodrøde og ikke sorte. 

Brøndby oplyser, at der er likviditet indtil ultimo maj, men derefter er kassen tom med mindre, der tilføres 50 millioner kroner. Den forventede aktieemission skal indkassere mellem 50-150 millioner kroner.

Der er ordinær generalforsamling d. 3. april

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu