Brøndby: Ingen aftale med Spillerforeningen endnu

4. februar 2013 12:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby: Ingen aftale med Spillerforeningen endnu
Billede mangler

Brøndbys liv er reddet. Klubben har indgået en aftale med investorer og långivere samt ordninger med kreditorer. Den aftale sikrer driften og likviditeten frem til forårets kapitaltilførsel.

 

Men der er endnu ikke indgået en aftale med Spillerforeningen. Brøndby har dog accepteret at betale de feriepenge, de er dømt til at betale til de tidligere spillere Martin Ericsson, Thomas Rasmussen og Peter Madsen. Resten må vente.   

– Vi har til det sidste arbejdet konstruktivt på at skabe et forlig med Spillerforeningen om alle krav i Feriepengesagen. Men forløbet har vist, at sagen indeholder mange og principielle usikkerheder om renter, bod, feriepenge af sign-on-bonus, forældelse og beskatning mv. Derfor har vi besluttet, at det ville være uforsvarligt ikke at få afprøvet forholdene til bunds i alle sager. Vi har forstået, at mange Superligaklubber deler vores opfattelse. Vi ville selvfølgelig gerne have indgået et acceptabelt forlig, men når det ikke kunne lade sig gøre, er dette den bedste løsning. Vi betaler derfor nu det beløb på ca. 4 millioner kroner, som Brøndby IF skylder ifølge den afgjorte voldgift, siger direktør Tommy Håkansson

Brøndby IF har ud over aftalerne med kreditorer og långivere solgt privathospitalet Gildhøj Centret til en endnu ukendt køber. Det salg giver 25 millioner kroner til den slunkne klubkasse. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu