Brøndby-profil: Det har været gratis teambuilding

4. februar 2013 15:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby-profil: Det har været gratis teambuilding
Billede mangler

Det har været en både lang og hård periode at være ansat i Brøndby IF. Konkursen har truet, lønningerne er udeblevet, og de talrige deadlines er igen og igen blevet overskredet. Nu ser det imidlertid ud til, at klubben rent økonomisk er reddet.

 

Tidligere mandag kunne direktør Tommy Håkansson i en fondsbørsmeddelelse fortælle, at samtlige ansatte får fuld løn i januar måned. Samtidig er klubbens likviditet reddet frem til emissionen senere på året. 

En af profilerne i Brøndby-truppen, Mikkel Thygesen, fortæller nu om de positive og negative oplevelser gennem de seneste uger.  

– Det har været utrolig hektisk, og det er ikke rart at se sin hjerteklub i så store problemer. Nu skal vi koncentrere os om fodbolden, som er det, der tæller. Vi har forsøgt at abstrahere fra alt det, der er sket, og jeg synes egentlig, at det er er lykkedes godt for os, siger Thygesen til sporten.dk.

På plus-siden har Brøndby-spillerne og de øvrige ansatte på den københavnske vestegn fået et bedre sammenhold ud af de store økonomiske problemer hos arbejdsgiveren. 

– Dialogen med ledelsen har været utrolig positiv. Man kan sige, at det her har været gratis teambuilding. Vi er rykket tættere sammen. Det kan man også se på træningsbanen. Folk har været meget positive over for hinanden, og der har ikke været nogen udfald, forklarer Thygesen. 

Nu, hvor der er en smule ro på økonomien, ryger Brøndbys fokus på nedrykningskampen. Klubben er netop nu sidst i Superligaen. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu