Brøndby-spiller: De sagde vi fik løn

29. januar 2013 18:45 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby-spiller: De sagde vi fik løn
Martin Albrechtsen er ligesom de øvrige Brøndby-spillere løn-forvirrede på et højere plan. Foto: Facebook.
Martin Albrechtsen

Martin Albrechtsen er ligesom de øvrige Brøndby-spillere løn-forvirrede på et højere plan. Foto: Facebook.

Først stod spillerne til at få udbetalt 25 procent i løn, så stod de tidligere i dag til at få fuld løn, og nu risikerer de slet ikke at få udbetalt løn.

 

Hvis spillere og andre medarbejdere i Brøndby er spændte på at se, hvor meget der bliver udbetalt i løn på torsdag, er det forståeligt. Ifølge direktør i Brøndby Tommy Håkansson skal spillerne dog forvente 0 eller 25 procent i løn.

Den udlægning kan forsvarsspiller Martin Albrechtsen imidlertid ikke nikke genkendende til. For selv om ledelsen i Brøndby har forklaret, at man ved en fejl har sendt lønsedler ud, hvor det fremgår, at alle får 100 procent i løn, så forklarer Martin Albrechtsen, at man også på et møde har fået at vide, at der bliver udbetalt fuld løn.

– Vi er omvendt på et møde i dag blevet informeret om, at vi får hele lønnen udbetalt, da klubben ikke er blevet enige med Spillerforeningen om en aftale. Det var bare lige en lynhurtig information på et minut. I får fuld løn i denne her måned, og det skal I ikke gå i panik over. Det var beskeden, siger forsvarsspilleren til Sporten.tv2.dk og forklarer, at en aftale med Spillerforeningen stadig kan nå at falde på plads.

– Jeg går ud fra, at de forhandler videre. Vi har intet hørt i et par uger. Men aftalen med Spillerforeningen er helt indlysende en vigtig grundsten for hele klubbens redningsplan. Så mon ikke de forhandler, siger Martin Albrechtsen.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu