Brøndby tager afstand fra ballademagere

4. marts 2013 13:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby tager afstand fra ballademagere
Billede mangler

Utilfredsheden med den situationen i Brøndby var til at tage og føle på i opgøret mod Randers. David Ousted i målet for Randers blev udsat for diverse kasteskyts i starten af kampen, heriblandt lightere og mønter. Dommer Michael Svendsen var klar til at afbryde kampen, men nøjedes med at indberette Brøndbys fans efter kampen.

 

Det har fået Brøndby til at gå i rette med de kastende tilhængere i en pressemeddelelse på brondby.com.

– Brøndby IF tager kraftigt afstand fra de personer, hvis opførsel – set i lyset af klubbens nuværende situation – ikke kunne være dummere, lyder det kontant.

Efter pokalkampen mod FCK i november lovede Brøndby at få sat net op foran endetribunerne, men processen er altså blevet forsinket af konstruktionsmæssige udfordringer.

– Efter flere undersøgelser i løbet af vinteren har vi nu fået konstateret, at det er sikkerheds- og konstruktionsmæssigt forsvarligt at montere nettene i tagkonstruktionen.

Ifølge brondby.com vil nettene være oppe inden næste hjemmekamp d. 13. marts. 

Om Svendsens indberettelse vil medføre endnu en kamp uden tilskuere for Brøndbys vedkommende vides endnu ikke. DBU disciplinærudvalgs formand Jens Hjortskov nægter at kommentere sagen, så længe den er i gang.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu