Brøndby udskyder sit årsregnskab

15. februar 2013 11:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby udskyder sit årsregnskab
Billede mangler

Vestegnsklubben Brøndby IF er alligevel ikke parat til at fremlægge sine regnskabsbøger for offentligheden på mandag, som det ellers var planen. Fra en meddelelse til fondsbørsen fremgår det, at regnskabet er blevet udskudt til d. 4. marts. 

 

Det er anden gang i træk, at den kriseramte klub – som er afhængig af en succesfuld aktieudvidelse for at kunne overleve – udskyder sit regnskab.

Brøndby: Der er ingen dramatik

Men der er ingen dramatik bag forsinkelsen, siger Nicki Reinhardt, kommunikationsmedarbejder hos Brøndby IF til Berlingske Business.

“Der er egentlig ikke så meget i det, andet end at det har kostet flere timer med hele den proces, vi har været igennem. Alle udmeldinger om emissionsplaner osv. er stadig de samme. Det er egentlig bare fordi, der skal være lidt mere tid til at stykke det hele sammen,” siger han.

Men det ser jo ikke så godt ud, når I udskyder et regnskab for anden gang i træk? Det gør jo, at man bliver lidt bekymret på jeres vegne.

“Nå, men det er der ingen grund til. Der er ikke nogen speciel årsag til det. Det er egentlig bare blevet rykket.”

Men hvad er det, I skal bruge mere tid til at stykke sammen?

“Det har jeg ingen kommentar til. Det er en årsrapport, der skal stykkes sammen,” siger Nicki Reinhardt og fortsætter:”Der er ikke noget dramatisk i det. Og det ønsker vi ikke, at nogen tror eller forsøger at lægge i munden på os,” siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu