Brøndby: Medaljer om to år

4. marts 2013 21:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndby: Medaljer om to år
Billede mangler

Brøndby IF fremlagde mandag aften årsregnskab for 2012. Det viste et underskud på svimlende 266,6 millioner kroner, hvilket reelt har tømt klubben for penge. I årsregnskabet har klubben ligeledes præsenteret planerne for fremtiden. Det er mundet ud i en “Vision 2015”, hvor målet er, at Superliga-holdet om to år skal vinde medaljer. 

– Med Brøndby IF’s talentmasse anser vi det som muligt at opnå de sportslige resultater, der hedder overlevelse i Superligaen i 2013, blandt de seks bedste i 2014 og blandt de tre bedste i 2015 og fremefter. Og skulle målsætningen glippe et enkelt år, er vi fortrøstningsfulde med den base af spillere, som vi og amatørklubben råder over, lyder det i årsregnskabet. 

Sportsligt er den første mission at sikre overlevelse i Superligaen i denne sæson, hvor holdet lige nu ligger på sidstepladsen med fire point op til nærmeste hold over nedrykningsstregen. I årsrapporten er der regnet på, hvad det vil koste klubben at rykke ned i 1. division. En nedrykning vil således betyde, at Brøndby er tvunget til at sikre yderligere kapital på 25 millioner kroner.

Første skridt på vejen for Brøndby bliver dog at sikre kapital til klubben, som indtil videre kun har sikret overlevelse indtil ultimo maj. Inden da skal en aktieemission gennemføres, og den skal indbringe mellem 50 og 150 millioner. Aktieemissionen beskrives som helt afgørende for Brøndbys overlevelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu