Brøndbys bestyrelse går af

12. marts 2013 17:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Brøndbys bestyrelse går af
Billede mangler

Brøndbys nuværende bestyrelse går af på generalforsamlingen 3. april.Det meddeler Brøndby IF i indkaldelsen til generalforsamlingen.

“Der har været megen fokus på Brøndby IF’s ledelse i de forløbne år. Bestyrelsen føler sig forpligtet til bedst muligt at sikre selskabets videreførelse, men har samtidig ønsket at udtræde af ledelsen,” hedder det i inkaldelsen.”Bestyrelsen vil under disse forhold senest 8 dage inden generalforsamlingen fremsætte forslag til valg til bestyrelsen. I årsrapporten side 20 har vi beskrevet de kompetencer og den governancestruktur, som vi mener, vil være hensigtsmæssig fremover,” hedder det videre.

Den nuværende bestyrelse består af formand Sten Lerche, næstformand Benny Winther, Johnny Nederskov Jensen, Bjarne Jensen og Tommy Sommer Håkansson, der også er adm. direktør for klubben.

Brøndby er en klub, der kæmper for livet – både sportsligt og økonomisk. Den tidobbelte mesterklub ligger i skrivende stund sidst i Superligaen, og den fremlagde for nylig et regnskab for 2012, der viste et drifstunderskud på astronomiske 267 millioner kr.

Klubben planlægger en aktie-emission senere i april, som gerne skulle kaste minimum 50 millioner kr. af sig. Endvidere er der lagt op til, at den nuværende konstruktion med a- og b-aktier ophæves.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu