Bror efter flystyrt i Skrydstrup: Flyet på vej til loop

26. marts 2012 05:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bror efter flystyrt i Skrydstrup: Flyet på vej til loop
Billede mangler

Et planlagt loop gik galt og kostede den 37-årige brudgom livet ved flystyrtet i Skrydstrup lørdag, mener den dræbtes bror.

 

Storebroderen til den 37-årig mand, der under en polterabend lørdag styrtede ned og døde med et lille fly ved Skrydstrup i Sønderjylland, mener at piloten og den kommende brudgom var på vej til at udføre et loop, da det gik galt og flyet styrtede mod jorden.

Til eb.dk siger storebroderen:
”Flyet var første rundt i luften et par gange. Jeg vil tro, det var ca. 200 meter oppe. Det krydsede vel terminalen to gange, før det fløj mod nordvest væk fra os og med bunden opad”, siger Michael Jensen og fortsætter:

”Jeg er ikke ekspert, men flyet så ikke ud til at være højt nok oppe. Måske på grund af en teknisk fejl – det kan vi kun gisne om.”

Flyets 42-årige pilot blev hårdt kvæstet ved styrtet. Han blev fløjet til Odense Universitetshospital, hvorfra hans tilstand nu meldes stabil.

Flyveskolen Climb2, der stod for polterabend-flyvningen sendte søndag en pressemeddelelse ud hvori det oplyses, at den 37-årige kommende brudgom var i gang med at få en prøvelektion, da ulykken indtraf.

”Flyvningen – en prøvelektion – blev udført med vores SF260 Marchetti fly, et tidligere militært træningsfly, vi anvender i forbindelse med flere af Climb2’s pilotuddannelser”, skriver flyvefirmaets træningsleder Michael Blichfeldt.

Under prøvelektionen skulle den 37-årige brudgom efter planen få et indtryk af flyets manøvreegenskaber, ligesom han som elev også selv ville få lov til at styre flyet efter at have fået vejledning fra instruktøren.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu